Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کارگاه تولید محلول ضدعفونی کننده قرارگاه دانشجویی مقابله با کرونا همدان گفت: کمبود ظرفیت و نداشتن تجهیزات کافی از مشکلات دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان برای تولید انبوه محلول ضدعفونی کننده است.

علی معتبر نیا، مسئول کارگاه تولید محلول ضدعفونی کننده قرارگاه دانشجویی مقابله با کرونا همدان که از دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان است، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دانشجویان این گروه در حال حاضر در آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی همدان در حال تحقیق روی یک محلول ضدعفونی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معتبرنیا در ادامه گفت: آزمایشات اولیه نشان از موفقیت آمیز بودن تولید این محلول دارد؛ اما تولید این محلول با شرایط دانشگاه کمی سخت است. به دنبال فعال کردن ظرفیت آزمایشگاه‌های تمامی دانشگاه‌های سطح استان هستیم. هر آزمایشگاه هم می‌تواند روزانه ۵۰ الی ۱۰۰ لیتر الکل ۹۶ درصد را سنتز کند.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: پیگیر فعال کردن مابقی دانشگاه‌ها هستیم. باتوجه به تجهیزات دانشگاهی و پژوهشی که در دست داریم امکان تولید انبوه برای این محلول وجود ندارد چراکه برای تولید در تعداد بالا نیاز به آزمایشگاه صنعتی داریم. درصدد کسب تجهیزات از صنعت هستیم.

وی افزود: این محلول تولیدی به صورت مستقیم به سازمان غذا و دارو تحویل داده می‌شود. در صورت درخواست از طرف آن‌ها ما می‌توانیم الکل ۹۶ درصد را برای آن‌ها با گلیسیرین ترکیب کنیم.

معتبرنیا در پایان گفت: مشکلی که ما داریم کمبود ظرفیت است. دستگاه‌هایی که در دست داریم ناچیز است. در غیر این صورت در این محیط کوچک دانشگاهی تولید محلول بیشتر از این از دست ما برنمی آید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا محلول ضد عفونی کننده دانشگاه صنعتی همدان محلول ضدعفونی کننده دانشگاه صنعتی همدان تولید محلول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۹۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متلاشی شدن باند مواد مخدر صنعتی در ماهان

دادستان عمومی و انقلاب ماهان از کشف و پلمب یک کارگاه تولید مواد مخدر صنعتی شیشه و بازداشت سرکردگان این باند در ماهان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، سینا بنی‌اسد دادستان عمومی و انقلاب ماهان صبح امروز از کشف و پلمب یک کارگاه تولید مواد مخدر صنعتی(شیشه) در ماهان خبر داد و گفت: پس از انجام یک‌سری اقدامات فنی و اطلاعاتی مشخص شد یک شبکه توزیع مواد مخدر صنعتی به سرکردگی یک زن و شوهر به تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه اقدام می‌کردند.

وی با بیان اینکه بلافاصله دستورات قضایی لازم برای دستگیری اعضای این باند صادر شد، گفت: سرانجام در یک عملیات هماهنگ، نیروهای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان پس از اخذ دستورات قضایی با ورود به کارگاه تولید مواد مخدر صنعتی در حاشیه شهر ماهان موفق به کشف و ضبط بیش از کشف 36 کیلو مواد مخدر شامل شیشه، هروئین و بیش از 50 کیلوگرم پیش‌سازهای موادمخدر صنعتی از سوداگران مرگ شدند.

دادستان عمومی و انقلاب ماهان ارزش ریالی مواد مخدر کشف شده در این عملیات را بیش از 70 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در این رابطه یک واحد منزل مسکونی پلمب شده، دو متهم بازداشت شده‌اند و دستورات قضایی لازم برای دستگیری سایر اعضای این باند که شناسایی شده‌اند صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه طبق ماده 8 قانون مبارزه با مواد مخدر مجازات‌های سنگینی در انتظار سوداگران مرگ وجود دارد، بیان کرد: عزم دستگاه قضایی در برخورد با سوداگران مرگ مرتبط با مواد مخدر جدی است.

بنی‌اسد با بیان اینکه به تولیدکنندگان و فروشندگان مواد مخدر هشدار می‌دهیم که هیچ گونه اغماضی در برخورد با این جرائم وجود ندارد، افزود: با همکاری مردم و سایر نهادهای مسئول، تلاش برای پاکسازی جامعه از آلودگی مواد مخدر دوچندان خواهد شد و از تمام شهروندان می‌خواهیم که در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک، بدون تردید موضوع را با پلیس در میان بگذارند.

انتهای پیام/511/

 

دیگر خبرها

  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • متلاشی شدن شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان
  • متلاشی شدن باند مواد مخدر صنعتی در ماهان
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد