Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@07:33:18 GMT

رشد بودجه پژوهشی دانشگاه صنعتی همدان

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۱۲۱۰

رشد بودجه پژوهشی دانشگاه صنعتی همدان

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، محمود نیلی رئیس دانشگاه صنعتی همدان از افزایش ۴۰۰ درصدی بودجه پژوهش دانشگاه صنعتی همدان در سال ۹۸ خبر داد و گفت: طی سال گذشته چهار طرح تحقیقاتی در حوزه ارتباط با صنعت توسط اعضای هیأت علمی انجام شد.

 وی  از عملکرد مطلوب حوزه پژوهش و ارتباط با حوزه صنعت این مرکز در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: سال ۹۷ عملکرد قابل قبولی در حوزه پژوهش صورت گرفت و میانگین عملکرد اعضای هیأت علمی دانشگاه رضایت‌بخش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به ارزیابی‌های انجام شده در سال گذشته افزود: فرآیند ارزیابی در قالب فعالیت یک تیم تحقیقاتی و با کمک اعضای هیأت علمی و مدیران گروه انجام شد.

نیلی از انجام چهار طرح تحقیقاتی در حوزه ارتباط با صنعت توسط اعضای هیأت علمی طی سال گذشته خبر داد و گفت: این امر موجب افزایش ارتباط بین دانشگاه و بخش صنعت شده و انتظار می‌رود این روند سیر صعودی داشته باشد.

وی از به ثمر رسیدن ۲۳ پرونده جذب استاد از سال ۹۴ تا ۹۷ اطلاع داد و گفت: در برنامه توسعه دانشگاه با افزایش جذب اساتید، ظرفیت پذیرش دانشجویان و گروه‌های آموزشی را شاهد خواهیم بود

نیلی با بیان اینکه انتظار می‌رود تا پایان سال تحصیلی جاری تعداد دانش آموختگان این دانشگاه به ۳۵۰ دانشجو خواهد رسید گفت: دانش آموختگان این دانشگاه از ابتدای تاسیس تاکنون ۲ هزار و ۳۱۷ نفر است.

وی به راه‌اندازی مرکز امور بانوان دانشگاه اشاره کرد و افزود: با توجه به درصد سهم دانشجویان دختر در دانشگاه و همچنین اساتید و کارکنان خانم در دانشگاه، ایجاد این دفتر را از اتفاقات اساسی و تاثیرگذار در دانشگاه عنوان کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان ادامه داد: برگزاری دوره‌های HSE با حضور ۶۲۱ نفر دانشجو در سال ۹۷ با صرفه‌جویی ۸۰ درصدی هزینه‌های این پروژه از دیگر اقدامات بوده که دانشگاه صنعتی پیشگام اجرای این طرح در کشور است.

نیلی با بیان اینکه دانشجویان با رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ دانشگاه صنعتی را انتخاب می‌کنند خاطرنشان کرد: به طور نمونه رتبه ۵۲۲ کنکور سراسری در رشته مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی همدان تحصیل می‌کند.

انتهای پیام/د.ا

افزایش ۴۰۰ درصدی بودجه پژوهش دانشگاه صنعتی همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم دانشگاه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است

عبداله زاده در مراسم روز ملی آزمایشگاه که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، از پژوهش به عنوان موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور و از آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی به عنوان موتور محرک پژوهش نام برد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبداله زاده ضمن تشکر از مدیر آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی گفت: برگزاری مراسم روز ملی آزمایشگاه فرصت مناسبی برای ایجاد انسجام و نزدیکی بیشتر بین کارشناسان و فعالان آزمایشگاه‌ها و تقدیر از زحمات آن‌ها است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص اهمیت آزمایشگاه‌ها یادآور شد: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور است و موتور محرک پژوهش، آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی است. پژوهش‌های موفق از آزمایشگاه‌های پیشرفته و دقیق حاصل می‌شوند که دارای ویژگی‌های خاصی هستند.

عبداله زاده گفت: یکی از مهمترین مؤلفه‌های آزمایشگاه موفق، داشتن تجهیزات پیشرفته و دقیق است. اما مهم‌تر از این مؤلفه، وجود کارشناسان خبره و قوانین و مقررات حاکم بر آن است. عنصر اصلی یک آزمایشگاه موفق، نیروی انسانی یا همان کارشناس است که می‌تواند بر تجهیزات موجود در آزمایشگاه اثر بگذارد و با نحوه نگهداری از امکانات، نقش مهمی در آزمایشگاه ایفا کند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه اضافه کرد: یکی دیگر از وظایف و نقش‌های مهم کارشناسان آزمایشگاه، تربیت نیروی انسانی است. دانشجویان زمان زیادی در آزمایشگاه حضور دارند. تعامل کارشناسان آزمایشگاه با دانشجویان بسیار مهم است و در اینجا نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی دارند.

عبداله زاده با اشاره به اهمیت دسترسی پژوهشگران به تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: برای ایجاد امکان دسترسی مناسب‌تر به تجهیزات آزمایشگاه‌ها، اکثر تجهیزات را به صورت شبکه‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌دهیم و بدین منظور یکی دیگر از وظایف کارشناسان آزمایشگاه این است که، تجهیزات آزمایشگاه‌ها را به موقع در سامانه‌های‌های مختلف مانند گلستان و خاتم ثبت کنند.

وی افزود: ظرفیت آزمایشگاه‌های دانشگاه و همکاران این حوزه بسیار بیشتر است و امیدواریم دست در دست یکدیگر وضعیت بهتری را در آینده رقم بزنیم. همکاران در آزمایشگاه‌های دانشگاه گاه کار کارشناسی انجام می‌دهند و گاهی کار مدیریتی بر عهده دارند، اما در پاره‌ای موارد هر دو وظیفه را بر دوش می‌کشند. یکی از اموری که کارشناسان آزمایشگاه می‌توانند انجام دهند، ارائه مشاوره‌های علمی و آزمایشگاهی به دانشجویان و اساتید است.

عبداله زاده در پایان ضمن تاکید بر اهمیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خاطر نشان کرد: توجه به آزمایشگاه مرکزی در اولویت است امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری به دانشجویان و پژوهشگران ارائه دهیم. در این راستا باید از نظرات یکدیگر استفاده کنیم.

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه از پیشنهادات همکاران در خصوص جمع گرم و صمیمی کارشناسان آزمایشگاه‌ها و ارتقای کیفیت فعالیت آن‌ها استقبال می‌کند و در صورت امکان آن‌ها را به اجرا در می‌آورد.

دیگر خبرها

  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • اینفوگرافیک/ حاشیه جلسه امروز هیأت دولت
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • عکس/ اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران
  • اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران - ۵ اردیبهشت