Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان-ایرنا- معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد واحد همدان گفت: رویداد استارتاپی چالش فناوری تصفیه و بازیافت پساب‌های صنعتی در همدان است.

مهرداد چراغی روز یکشنبه در آیین «ایده شو تصفیه و بازیافت پساب‌های صنعتی با تمرکز بر استفاده از تکنولوژی‌ها و مصالح نوین در فرایند فیلتراسیون» در همدان افزود: تمامی رویدادهای حوزه کارآفرینی، با هدف نهادینه کردن ارایه ایده‌های خلاقانه و نوآورانه و تکیه ‌بر حل مساله در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ایده شو یک رویداد کارآفرینی است که شبیه به اولین روز استارتاپ ویکند برگزار می‌شود، در این رویداد به افراد این امکان داده می‌شود تا به ‌دور از هیجانات و نگرانی‌های اداری، به بیان ایده‌های نوآورانه خود بپردازند و ضمن کسب مهارت‌های ایده پردازی و ارایه ایده، ایده‌های خود را در بوته نقد قرار دهند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد واحد همدان گفت: ایده شو تصفیه و بازیافت پساب‌های صنعتی، یک همکاری سه جانبه بین مرکز رشد واحد همدان، اداره کل محیط ‌زیست استان همدان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان است.
چراغی اظهار داشت: تمرکز اصلی این رویداد بر استفاده از تکنولوژی‌ها و مصالح نوین در فرایند فیلتراسیون و بازچرخانی فاضلاب صنعتی است.
رییس مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد همدان نیز گفت: تعداد کل ایده‌های رسیده به دبیرخانه این رویداد 24 مورد بود که 6 ایده به دلیل نقص کلی غیرقابل ارجاع به داوری اعلام شد.
مهدی عسکری کیا افزود: برای داوری طرح‌ها از داورانی از اعضا هیات‌علمی دانشگاه و کارشناسان خبره صنعتی بهره‌ گیری شد و در نهایت پس از داوری مرحله اول از 18ایده داوری شده، 10 ایده به مرحله ارایه رسید که در روز رویداد 9 طرح ارایه و به طرح‌های برتر لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا شد.
وی با بیان اینکه استقبال خوبی از این برنامه توسط اساتید و اعضا هیات‌ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های مهندسی شیمی، محیط ‌زیست و مکانیک انجام شده افزود: سطح علمی بالای ایده‌های ارایه ‌شده در این رویداد، فرایند داوری را بسیار حساس کرده بود.
عسکری کیا تاکید کرد: ایده تولید افزودنی‌های دارویی از پساب حاصل از فراوری گوجه ‌فرنگی، به‌عنوان ایده ممتاز انتخاب‌ شده و به ‌شدت استقبال شد.
وی بیان کرد: مرکز رشد واحد همدان، در سال جاری 2 رویداد استارتاپی را در قالب ایده شو با نگاه صنعتی و رویکرد حل مسایل و چالش‌های فناوری برگزار کرده است.
7523/2087

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي رويدادها استارتاپ دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»