Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام جلال سبحانی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با بیان اینکه پیش از انقلاب حوزه و دانشگاه که دو قشر تأثیرگذار بین مردم بودند، از هم دور شده بودند، افزود: متأسفانه عوامل رژیم طاغوت در بدبین کردن این دو قشر به یکدیگر تأثیرگذار بوده است.
سبحانی ادامه داد: اشخاصی همچون آیت‌الله مطهری و آیت‌الله مفتح برای وحدت این دو نهاد وارد شدند که ثمرات این اتحاد در دوران انقلاب به خوبی نمایان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی همدان اظهار کرد: مفهوم وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت در هدف و همراهی بین آرمان‌هاست بنابراین نباید با معنای دیگری تعبیر شود.
سبحانی به ثمرات وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: این دو قشر مرجع فکری مردم هستند بنابراین با وحدت این دو، اتحاد بین مردم شکل می‌گیرد و در پی آن نیز دشمن ناامید خواهد شد و زمینه‌های پیشرفت کشور فراهم می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در این زمینه با نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم، افزود: گر چه نشست‌هایی در این حوزه هر ساله برگزار شده است اما دخالت بیگانگان، نبود توقعات واقع بینانه هر دو قشر از یکدیگر و همچنین نبود حسن‌ظن به یکدیگر از عوامل مؤثر در نرسیدن به نقطه مطلوب بوده است.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی همدان ادامه داد: تحلیل نشدن معنای وحدت حوزه و دانشگاه نیز یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در نرسیدن به نقطه مطلوب بوده است.
سبحانی اظهار کرد: به نظر می‌رسد با گفت‌وگوهای رو‌در‌رو و کاملاً علمی و بیان کردن تمامی موانع و مشکلات حوزه و دانشگاه در یک فضای کاملاً صمیمی به وحدت بیشتر این دو کمک کند.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی همدان ‌گفت: در این گفت‌وگو‌ها هر دو قشر باید متعهد شوند که به الزامات وحدت پایبند خواهند بود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان وحدت حوزه و دانشگاه حوزه دانشگاه نهاد رهبری دانشگاه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۷۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت هلال احمر یک ارگان مردم‌نهاد برای تسکین آلام بشری در حوادث

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکه ماموریت اصلی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر، تسکین آلام بشری در حوادث مختلف طبیعی و انسان‌ساخت است، گفت: در نگاه عمومی مردم، جمعیت هلال احمر بیشتر با حوزه امداد و نجات شناخته شده است در حالی که هلال احمر ماموریت‌های متنوع و زیادی دارد و در بخش‌های مختلف خدمات ارائه می‌دهد.

وحید شعبانی با تبریک «۸ می، روز جهانی صیلب سرخ و هلال احمر» اظهار کرد: در جمعیت هلال احمر بر این موضوع اعتقاد داریم هر انسانی که در فکر و ذهن و عمل خود حس انسان‌دوستی و بشردوستی به همنوع را دارد، یک هلال احمری است. در آموزه‌های دینی و آداب و رسوم ایران، این حس بین مردم وجود دارد، بنابراین آحاد مردم را هلال احمری می‌دانیم و این روز را به همه مردم تبریک می‌گویم.

وی با اشاره به نقش جمعیت هلال احمر در سطح جهانی بیان کرد: ماموریت اصلی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر، تسکین آلام بشری در حوادث مختلف طبیعی یا انسان‌ساخت است. در ماموریت‌های برون مرزی مانند زلزله‌هایی که در سوریه و ترکیه اتفاق افتاد یا سیل ویرانگری که در پاکستان رخ داد و حتی حوادثی که در آمریکای شمالی و جنوبی رخ داد در صورت اعلام نیاز، از سوی هلال احمر ایران کمک‌های لازم انجام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در مجموع در فدراسیون جهانی صلیب سرخ هلال احمر، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران جزو پنج هلال احمر برتر و پیشرو در جهان معرفی شده و در یکی دو سال اخیر در بخش‌های مختلف مورد تقدیر قرار گرفته و عالی‌ترین نشان امداد فدراسیون جهانی صلیب سرخ هلال احمر را کسب کرده است و این موضوع به دلیل زحمات این جمعیت در بخش‌های مختلف بوده است.

وی با اشاره به تفاوت نیرو‌های هلال احمر با دیگر نیرو‌های امدادی بیان کرد: جمعیت هلال احمر یک ارگان مردم‌نهاد است و ارائه خدمات و ماموریت‌های این جمعیت بر عهده داوطلبان است. داوطلبان روحیه ایثارگری و خدمت دارند و ما افتخار پشتیبانی از آنها را داریم، اما در بخش‌های مختلف، نیرو‌های امدادی با جمعیت رابطه استخدامی دارند.

شعبانی گفت: در نگاه عمومی مردم، جمعیت هلال احمر بیشتر با حوزه امداد و نجات شناخته شده است در حالی که هلال احمر ماموریت‌های متنوع و زیادی دارد و در بخش‌های مختلف خدمات ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه ماموریت‌های هلال احمر به پنج دسته تقسیم می‌شوند، عنوان کرد: بخش عمده‌ای از فعالیت‌های هلال احمر در حوزه امداد و نجات است و مردم با حضور امدادگران و نجاتگران در صحنه حوادث انسان‌ساخت، طبیعی و جاده‌ای آشنا هستند. جمعیت هلال حمر با حضور امدادگران و نجاتگران تخصصی خود که دوره‌های مختلف آموزشی را برای این روز‌ها دیده‌اند خدمات را در حوادث و مناسبت‌های مختلف مانند نوروز، اربعین و راهیان نور ارائه می‌دهد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: بخش دیگر خدمات جمعیت هلال احمر در حوزه امور داوطلبان است. در این حوزه بیشتر خدمات حمایتی و در حوزه محرومیت‌زدایی ارائه می‌شود. ارائه خدمات بشردوستانه و داوطلبانه از جمله راه‌اندازی کاروان‌های سلامت و کاروان‌های محرومیت‌زدایی در این حوزه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بخش دیگر فعالیت‌ها در حوزه امور جوانان است. سنین و اقشار مختلف کانون‌های هلال احمر وجود دارد تا نونهالان و نوجوانان به بخش‌های مختلف مراجعه کنند و عضو این جمعیت شوند. این افراد بعد از عضویت در دوره‌های عمومی، آموزش‌های لازم را می‌بینند و سپس دوره‌های تخصی امداد و نجات را می‌گذرانند و به معاونت امداد و نجات ملحق و امدادگر تخصصی می‌شوند.

شعبانی گفت: ارائه برنامه‌های مختلف بشردوستانه و عام‌المنفعه در بخش‌های مختلف و حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی نیز بخش دیگر خدمات این معاونت هستند.

وی بیان کرد: بخش دیگر فعالیت‌ها در حوزه معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی است و در این حوزه خدمات مختلفی ارائه می‌شود. یکی از معروفترین اقدامات در این حوزه، ارائه خدمات در داروخانه‌های هلال احمر است که تلاش می‌کند دارو‌های خاص و کمیاب که هزینه‌های هنگفتی دارند با نرخ‌های کم و دولتی در اختیار عموم مردم قرار بگیرد تا به بیماران کمک شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: کلینیک درمان و توانبخشی نیز خدمات توانبخشی از گفتار درمانی گرفته تا خدمات فیزیوتراپی و پروتز و ... را انجام می‌دهد و تلاش می‌شود این خدمات با نرخ‌های دولتی و هزینه‌های کم به مردم ارائه شود. همچنین ارائه خدمات اضطراری در این حوزه انجام می‌شود به گونه‌ای که کادر پزشکی در برنامه‌های مناسبتی مانند اربعین، راهیان نور و حوادث با راه‌اندازی پایگاه‌های درمانی سیار خدمات ارائه می‌دهند.

وی افزود: بخش دیگر خدمات این جمعیت، در حوزه آموزش و پژوهش است و در این معاونت دوره‌های عمومی و تخصصی هلال احمر و کار‌های پژوهشی انجام می‌شود. تاکنون چند کتاب در خوزستان تالیف شده است و یکی دو مورد رونمایی شده‌اند و دو کتاب در دست چاپ هستند که رونمایی خواهند شد.

شعبانی گفت: در حوزه آموزش و پژوهش تلاش بر این است با ارائه آموزش‌های لازم و برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌های علمی کاربردی آموزه‌های مختلف به مردم ارائه شود. در این زمینه وظیفه آموزش همگانی مردم در حوزه امداد و نجات را داریم که تلاش می‌شود آموزه‌ها بیش از پیش به مردم ارائه شود.

دیگر خبرها

  • جمعیت هلال احمر یک ارگان مردم‌نهاد برای تسکین آلام بشری در حوادث
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان های انقلابی است
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی